08 May 2011

;(


Sumpah saya terasa giler dengan awak. Tahu mesti awak cakap saya loser sebab tulis bende neh kat blog. Tapi saya sedeh giler sebab awak tak perasan pun ape yang awak buat. Bile awak ade masalah, awak carik saya. Saya pun korbankan lah mase saya nak dengar masalah awak and baca buku sama2 dengan awak sebab mase tuh awak tengah down, saya tahu. Tapi bile jadi macam neh, awak langsung tak pedulikan saya. Saya dah baca buku ke saya dah makan ke saya buat ape ke. Kawan saya cakap confess la dekat awak, slow talk. Yeah my bad sebab saya tak cukup berani nak cakap dengan awak. So saya pendam je and sakit pun saya jela kan? Awak saya tengok happy je dengan kawan2 baru awak. Dah lama kot saya kawan dengan awak, tak sangke satu hari bole jadi macam neh. Saya sedeh larh ;(


Sorry geng, saya te'emo' hari ini ;(


Love , Yana ♥

6 comments:

Sheriel Aizan said...

it's okay, awak :)

awak ada saya, saya geng dan kawan awak for forever :)

feeling sad all the time is not good for you, this moment, exam is much more important! GO KUNCUP!

Kuncup Here said...

Thanks awak ;) Thanks menjadi kawan yg setia! Rindu awak lahhhh ;(

obUz said...

btoi 2..xmo la sedey2...gambatte tok last paper...=)

Kuncup Here said...

hehe terima kaseh sobo :) gambatte utk awak jugak horeyyy esok last paper!!

@ku d! sin!e said...

nape nie kuncup...

Kuncup Here said...

Erm bese lah masalah kengkawan huhu :D Da okay da fuhh hee